Saturday, May 10, 2008

Anak-anak di majalah (tiruan)...





















Lokasi gambar diambil
: Aqilah: Rumah Tok di Kangar, Perlis

Hadi: Ofis ayah di UIAM Najihah: Pantai Minyak Beku, Batu Pahat, Johor

4 comments:

ummi said...

rajiah,

mesti mis Uk tak? Bila 2 nak datang sini jalan, boleh tidur kat rumah finie ni, Insya Allah..

rajiah said...

Finie,

Terasa juga rindu kadang-kadang tu. Terutama part hujung minggu, berjalan kaki hampir 30 minit ke car boot sale di Bandar Edinburgh, jalan dgn santai dan tak tension, sbb tak rasa panas terik mentari. Rasa selesa macam dlm aircond. hee hee.

Insya-Allah boleh.. finie UK di mana ye?

Zareda said...

rajiah
sesekali berkreatif dengan gambar anak anak seronok jugak ek..

Salam Hari Ibu

rajiah said...

zar,

Salam Hari Ibu jua utk Zar. Seronok bila dapat tahu adanya fake megazine cover macam ni.. maklumlah nak jadi model cover megazine betul rasa-rasanya dalam mimpi je lah.. he hee