Saturday, March 15, 2008

Assalamualaikum

Lama tidak bercatatan. Cuti sekolah seminggu dihabiskan di kampung, Kangar Perlis, balik Gombak semula untuk pengumuman result SPM, peperiksaan PTK dan kemudiaan balik kampung Batu Pahat Johor pula..

Senario politik tanah air - banyak berubah lanskapnya. Keputusan SPM sekolahkau, Alhamdulillah Subjek Kimia (aku selaku ketua panitianya) masih terus-terusan mencatat 100% kelulusan. Seorang pelajar kebanggaan, Nur Atif mencatat semua subjek 11 A1.

Rasa seronok dapat berhubungan semula dengan Fid, sahabat lama sewaktu kami bertugas sebagai Research Officer di Chemical Engineering Pilot Plant, UTM Skudai hampir 9 tahun yang lalu.. blog Fid ada saya linkkan pada sisi kiri blog ini...

dikesempatan ini juga saya sertakan gambar saya adik beradik bersama ibu dan ayah tercinta... kali terakhir kami bergambar begini 7 tahun yang lalu...

2 comments:

Mohd Shukri b. Mohamad Jani & Rafidah bt. Hamdan said...

salam..
Akak, Tahniah!!well done!! sebagai seorang pendidik mesti bangga dgn kejayaan anak murid kita hasil dpd usaha yang bersungguh. worth it penat jerih yg kita...
darah pendidik tetap membara!!!
akak ada contact orang lain x? saya skrg tau perkembangan kak kerry je la. yg lain dah lama x jumpa. rindu kat kwn2 lama...

** akak, yumi bila nak balik M'sia? klu dia masih di Ireland bila2 ada kelapangan boleh le jln2 ke tempat dia (insyaallah).

rajiah said...

Fid..,

kadang-kadang kak jiah contact nani, kadang-kadang contact wani- food tech, kawan kak jiah di UKM tapi RO di CEPP after kak jiah keluar (tak tahu fid sempat jumpa dia ke tidak)

Yumi mungkin next year... jalan la ke Dublin..