Wednesday, May 7, 2008

GAMBAR DAN TULISAN

Salam..,

Foto yang diambil suami, memaparkan Nur Aqilah, Ajmal Hadi dan Nur Najihah telah disenaraikan dalam senarai pendek pertandingan Photomalaysia bagi bulan April 2008 yang bertema PLAYTIME!. Keputusan akhir masih belum diketahui.

Jemput Klik:

GAMBAR ANAK-ANAK DI PHOTOMALAYSIA

Di Utusan Malaysia hari ini juga ada tulisan saya berjudul MEMBACA BENTUK SAHSIAH REMAJA . Juga pencapaian untuk 2008. Alhamdulillah.. {UTUSAN MELAYU ONLINE}

3 comments:

Mohd Shukri b. Mohamad Jani & Rafidah bt. Hamdan said...

salam,
wah dah semakin banyak artikel akak keluar kat akhbar yer...
well done!!keep it up!!!
akak ni rajin betul la.
teruja tgk akak ni.

sambal lote...
sambal jawa ke kak? boleh ler cuba buat nanti
kdg2 xtau apa nak masak..

rajiah said...

Salam,

Fid dan Syuk.. terima kasih..

Kak jiah pun tak tahu ler sambal lote tu origin jawa ke.. mmg best.. buat, jangan tak buat.. dulu masa kat scotland, kalau makan sambal belacan ke, sambal kicap ke, aduh.. nikmatnya.. lebih-lebih lagi masa winter night, makan yang pedas-pedas.. :D

nba-Nur said...

Salam buat Kak Rajiah.. Saya kagum dan minat untuk menghasilkan artikel seperti akak... Jika tidak keberatan, boleh akak berkongsi tips dengan saya. Saya mengajar di JB..

Salam perkenalan dari Nur